Porzelack „Copolymer” előmosó

Kiválóan alkalmas a motortér tisztítására!

Porzelack „Copolymer” előmosó

db

Cikkszám: 110120

Termékleírás

A Porzelack „Copolymer” zsírtalanító összetétele olyan foszfátokból, illetve olyan egyéb felületaktív anyagokból áll, melyek alapos tisztítást eredményeznek a motortérben és környékén. Mélyen és lágyan tisztít, mindemellett környezetbarát is, így akár minden autómosásnál használható!

Használat

Viaszeltávolítás
A szennyeződés mértéke és vastagsága szerint a felületet permetezzük be a koncentrátummal és várjunk 3-5 percet, míg hat. Ezután erős vízsugárral mossuk le.

Átlagos tisztításhoz vízzel lehet hígítani a szert. Ha szeretnénk növelni a hatásfokot, egyenletesen kenjük szét szivaccsal. A kezelés után ajánlott a Porzelack kemény viasz (Brilliant) vagy a tisztító és konzerváló viasz (Express) használata.

Motortisztítás
Speciálisan a motortér tisztítására ajánlott, hígítva a motormosóval 2:1 arányban. A motormosás után alaposan öblítsük le nagy nyomású vízzel. Közvetlen az öblítés után permetezzük be a motort és a motorteret Porzelack impregnálóval.

A termék a vízréteg alá megy és ráragad minden felületre. Száradás után, további törlés nélkül tökéletesen tiszta lesz a motor teljes felülete. Így az egész alkalmazás "érintésmentes".

Kapcsolat

cégnév: Porzelack Hungary Kft.
cím: 1113 Budapest, Kenese út 3. Fsz. 1.
telefon: +36 20 777 1980
e-mail: 
adószám: 23186790-2-43

Viszonteladó partnereket keresünk!