Porzelack Wisch & Glanz 75 gyorsfény

Kiváló fényhatás a festésen és műanyag felületeken!

Porzelack Wisch & Glanz 75 gyorsfény

db

Cikkszám: 110600

Termékleírás

Frissen kifejlesztett összetételének köszönhetően a Wisch Glanz termékek tartósan rendkívül magas fényt biztosítanak autójának. A téli hónapokban másodlagos védőrétegnek is megfelelő.

Használati javaslataink: a már megtisztított és kifényesített járműre vigyük fel. Szórás előtt felrázandó! Az autó teljes felületén alkalmazható - az ablakokon is. Száradást követően pamuttörlővel töröljük át, melyet követően a kezelt felszín rendkívül csillogó hatást kelt.

Legújabb generációs termékünk alapanyagául szolgáló vegyületnek köszönhetően a „Wisch & Glanz 75” spray kiváló fényességet biztosít, mind a lakkozott, mind a műanyag felületeknek. Akár idősebb autójának szeretne fiatalos csillogást biztosítani, akár új autóját szeretné professzionális védelemmel ellátni, a „Wisch & Glanz 75” tökéletes választás!

Használat

Használat előtt felrázandó! A már megtisztított és kifényesített  járműre permetezzük rá, majd hagyjuk megszáradni. Mikroszálas kendővel fényesítsük ki. Legközelebbi mosáskor csak vizet, vagy erősebb szennyeződéshez Polymer Sampont használjunk.

Kapcsolat

cégnév: Porzelack Hungary Kft.
cím: 1113 Budapest, Kenese út 3. Fsz. 1.
telefon: +36 20 777 1980
e-mail: 
adószám: 23186790-2-43

Viszonteladó partnereket keresünk!